vay thế chấp vpbank vay vốn sinh viên như thế nào vay lại doctor đồng thư bảo lãnh ngân hàng tai momo

 Гласът на звънеца възвести началото на новата учебна година в ПГИ „Алеко Константинов”   По традиция  новоприетите алековци се заклеха да приемат званието „Алековец“ с чест и гордост

Малко са дните в българския календар, които са чакани с толкова много трепет и вълнение. Първият учебен ден – 15 септември е  специален празник за всеки един от нас, защото е символ на почитта на българина към образованието. Всяка година – ново начало, изпълнено с устрем към знание, мъдрост и любов към  науката.
Независимо от извънредните условия на COVID 19, в които започва и тази учебна година, Професионална гимназия по икономика „Алеко Константинов“ отвори широко училищните врати,  за да посрещне своите ученици.
С трепетно очакване, настроение и слънчеви усмивки в двора на гимназията тържествено бе открита новата учебна година. Присъстваха само учениците от  осми  клас, техните родители и преподаватели.  Радостта от празника в този вълнуващ ден с нас споделиха специалните гости на тържеството:  инж. Марияна Стратиева – директор на ПГТ “Проф. д-р Асен Златаров” – Кърджали, Веселина Юрукова – председател на Сдружение „Омега“ – Кърджали.
Директорът на гимназията госпожа Мариела Попова приветства всички осмокласници, като ги поздрави за правилния избор, който са направили – да продължат образованието си в гимназия с утвърден авторитет, следваща традициите, но и отворена към иновативните идеи.
За веселото настроение по време на празника допринесе и  музикалният поздрав от Величка Христова и Благовест Трендафилов.
По традиция  новоприетите алековци положиха днес клетва като ученици в нашата гимназия.  Те се заклеха да приемат званието „Алековец“ с чест и гордост и обещаха да учат с желание и отговорност, да пазят и издигат авторитета на ПГИ.
Гласът на звънеца възвести  ново начало, изпълнено с очаквания и надежди. По стар български обичай директорът госпожа Попова изля менче с вода и пожела на всички “На добър час!“
Успешна и спорна нова учебна година!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!