ПГ по транспорт в Крумовград откри новата учебна година Голяма част от учениците ще учат в 5 изцяло обновени класни стаи, 2 компютърни кабинета и две  работилници

С тържествен ритуал и венци от името на РУО на МОН Кърджали и ръководството на гимназията пред паметника на патрона  „Христо Смирненски” в Крумовград бе открита новата учебна година. Да почетат тържеството и да поднесат приветствия бяха дошли Венета Добрева –  старши експерт за квалификация на педагогическите специалисти в РУО – Кърджали,  както и Абидин Хаджимехмед, Заместник – Кмет на община  Крумовград. Приветствено писмо изпратиха„и от Дънди Прешълс Метълс”- Крумовград.
Директорът на училището  Николай Георгиев откри  изцяло обновените и оборудвани с нови съвременни машини 2 работилници за монтаж, демонтаж и баланс и за регулиране на предници. Те дават шанс за много добра подготовка на учениците от специалността „ Автотранспортна техника”, което стана възможно по Национална програма „Осигуряване на съвременна образователна среда“, модул „Модернизиране на системата на професионалното образование”, дейност 1 „Модернизиране на материално-техническата база”.
По-голямата част от учениците ще учат в изцяло обновените и оборудвани с нови маси, столове, бюра и шкафове 5 класни стаи и 2 компютърни кабинета на третия етаж, което ръководството на училището осъществи със собствени средства. Пожелахме си присъствена, успешна и ползотворна нова учебна година.

Фатма БИРОЛ, 10 клас
от клуба на младия журналист при ПГ по транспорт в Крумовград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!