Първият училищен звънец оповести началото на новата учебна година в община Крумовград

Официално бе даден стартът на новата учебна година в учебните заведения на територията на община Крумовград. Празнично украсени училищни дворове, усмихнати деца, развълнувани родители  и  учители, безброй незабравими преживявания за първокласниците и техните по-големи приятели в училище.

smart

По традиция, в поздравителен адрес до всички учители и ученици, кметът на общината Себихан Мехмед пожела „стремежът към познанието  да ги съпътства винаги, а удовлетворението от успехите да ги вдъхновява за  нови  постижения  по пътя на знанието!“. Г-жа Мехмед бе гост на откриването на учебната година в най-голямото учебно заведение в общината СУ „В.Левски“.

Всичките 120 първокласници в общината, получиха подарък – книжка с любими приказки и специален поздрав от кмета на общината.

Книжки за първия ден от новата учебна година получиха и децата от детските градини на територията на община Крумовград.

И този път – малко по-различен е 15 септември, в условия на извънредна  епидемична обстановка, но отново изпълнен със светлината на пътя към знанието, с вяра и с много  надежди. Важното е, че децата са заедно в любимото училище, а наред с всичко друго, грижата за тяхното здраве е най-ценна.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!