điều chúng mình chưa biết liên hệ citibank thẻ visa có bao nhiêu số quẹt thẻ tín dụng lấy tiền mặt các sàn quyền chọn nhị phân افضل وسطاء الخيارات الثنائية money tap là gì dư nợ tháng trước là gì

9 203 лица от област Кърджали ще получат индивидуални хранителни пакети

Нов живот

На 20 септември 2021 година БЧК стартира реализацията на Операция тип 2 „Предоставяне на индивидуални пакети хранителни продукти 2020“, BG05FMOP001-2.004 по Оперативна програма за храни и /или основно материално подпомагане от Фонда за Европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица.

В списъците предоставени от Управляващия програмата орган- Агенцията за социално подпомагане, са включени общо 9 203 правоимащи лица от Кърджалийска област, като 8019 са от едночленни и двучленни семейства, а 1184 – от тричленни и по-големи семейства. Бенефициентите от двете групи ще получават по един индивидуален хранителен пакет, включващ 15 вида трайни продукти, но с РАЗЛИЧНО съдържание на пакета. Информация за съдържанието на пакетите, периодът на раздаване и работното време са поставени на видно място във Временните пунктове. Чрез служителите и доброволците на БЧК правоимащите лица от област Кърджали ще бъдат подкрепени с близо 130 тона хранителни продукти и индивидуални консултации по пет вида Съпътстващи хранителната програма мерки.

На територията на Кърджалийска област продуктите ще се раздават в осем Временни пунктове на БЧК. На 20.09.2021 година стартират пунктовете в Кърджали, Ардино, Джебел,Чорбаджийско и Кирково. На 21.09.2021 г. започва раздаването във ВП Момчилград, на 23.09.2021 г. – във ВП Крумовград  и на 24.09.2021 година – във ВП Черноочене.

Създадена е организация в пунктовете и призоваваме правоимащите лица към стриктно спазване на наложените противоепидемични мерки- носене на лични предпазни средства и физическо отстояние.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!