hedge nedir vpbank dang nhap bảng so sánh lãi suất các ngân hàng vietcredit logo mirae asset finance dau tu gi hien nay phần mềm quản lý tài chính cá nhân ivb banking
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (134); 21/10 (140 ↑) ; 22/10 (146 ↑) ; 23/10 (151 ↑)

Вапцаровци от Груево със зрелищно реми по джага за Европейския ден на спорта

Нов живот

15 ученици от ОУ „Н. Й. Вапцаров“, с. Груево взеха участие в Европейския ден на спорта в училище, който се проведе днес, на 24 септември. Събитието е част от Европейската седмица на спорта и кампанията Now We MOVE, като учениците от VI и VII клас мериха сили на турнир по джага. Финалът завърши със зрелищно реми 3:3 и спортистите спечелиха  награди за своите класове за часовете по физическо възпитание и спорт.

Успехът на инициативата тази година се дължи и на активните ученици, които допринесоха за изключителна спортна атмосфера в духа на спортсменството.

През 2021 година, въпреки ситуацията с разпространението на COVID19, ОУ „Н. Й. Вапцаров“, с. Груево намери начин да проведе Европейският ден на спорта в училище и да разпространи идеята за повече движение в училищата в България.

В деня на спорта – учители и ученици, организираха в екип конкретните занимания за децата, спортовете, които ще бъдат представени за регистрация за участие в БГ Бъди активен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.