vpbank online sử dụng biên bản cũ chuyển khoản online ocb cách thanh toán bằng thẻ tín dụng vay tiền mặt tại fe credit cắm giấy tờ xe được bao nhiêu kích hoạt thẻ tín dụng techcombank timo vpbank là gì vib bank vietnam
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (188); 27/10 (199 ↑) ; 28/10 (211 ↑) ; 29/10 (225 ↑)

Чрез МРРБ община Кърджали ще получи държавен имот за изграждане на приют за безстопанствени кучета

Нов живот

Министерството на регионалното развитие и благоустройството ще проведе необходимата процедура, за да може Община Кърджали да получи от правителството имот частна държавна собственост. На терена местната администрация планира да бъде изграден приют за безстопанствени кучета, който да обслужва седемте общини от областта.

Това стана ясно на среща днес на министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова с кмета на Кърджали Хасан Азис.

Проектът на решение ще бъде внесен за разглеждане в Министерския съвет в кратки срокове, заяви министър Комитова.

Нуждаем се от добри, работещи модели за решаване на този проблем. Целта ни е да създадем такъв, коментира по време на срещата градоначалникът. И министър Виолета Комитова, и кметът Хасан Азис, се обединиха около тезата, че държавата трябва да насочи вниманието си към равномерно развитие на регионите в България. И много важно това да се случи е изграждането на индустриални зони за инвестиции.

Регионалният министър обяви пред Хасан Азис предстояща инициатива на министерството за провеждане на срещи по региони с местните власти и регионалните съвети за развитие във връзка с подготовката на програмния период 2021-2027 г. На тях ще бъдат обсъждани променените изисквания в новата оперативна програма. Целта е да бъде направена добра подготовка, така че изпълнението на проектите да може да започне възможно най-бързо. Кметът Хасан Азис горещо подкрепи идеята и каза, че това ще подпомогне много кметовете по места.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!