thẻ cashback ví momo lừa đảo bảng chi tiêu cá nhân vib là ngân hàng gì quy trình xử lý nợ quá hạn của ngân hàng ngân hàng united overseas bank
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (134); 21/10 (140 ↑) ; 22/10 (146 ↑) ; 23/10 (151 ↑)

Румен Радев идва за трети път в Кърджали, два от тях като президент

Нов живот

Кърджали посрещна Румен Радев през октомври 2016 година по време на предизборната му кампания за президент. На входа на града млади социалисти му изпяха песента от филма“На всеки километър“. Радев поднесе цветя на паметника на генерал Васил Делов, освободителя на Кърджали. След това заедно с бивши офицери яде боб чорба, приготвена във войнишката походна кухня в ученическия лагер за военно обучение край село Широко поле.

Първата визита в Кърджали на Румен Радев като президент на страната се състоя през май 2019 година. Тогава той посети Средно училище „П.Р.Славейков“ по покана на директора Милко Багдасаров, областен лидер на БСП. След сърдечната среща с учениците и учителите в най-голямото училище в областта, държавният глава проведе дълга среща с кмета на община Кърджали Хасан Азис в приемната му.

Днес, в края на своя мандат и устремен към нов, президентът Румен Радев е за трети път в Източните Родопи. Този път е поканен от служебния областен управител Даниел Делчев, който ще му бъде домакин по време на двудневната визита.

 

4 коментара

 1. Една Българка каза:

  Това е Моят президент!Интелигентен,умен ,възпитан!

 2. Анонимен каза:

  Каква е програмата му!

 3. Анонимен каза:

  Редно е да попитаме,Хасан Азис български кмет ли е ,и кмет на Български град ли е ,след като не посрещаБългарският Президент,и това означава ли,че е кмет само на определен етнос!

 4. анонимен каза:

  ДПС се излага по този начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.