ân hạn citibank của nước nào cvc code là gì thư bảo lãnh ngân hàng là gì ngân hàng indovina bình dương xe citi plus đầu tư gì năm 2020 aktif olmayan opsiyon ne demek
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (138); 22/10 (143 ↑) ; 23/10 (148 ↑) ; 24/10 (152 ↑)

Президентът Румен Радев в Джебел:  Впечатлен съм от производството на фирма „Кяшиф“ Той е на двудневно посещение в област Кърджали по покана на Областния управител Даниел Делчев

Нов живот

Програмата на държавния глава Румен Радев продължава с обиколка в региона. Първото му посещение  днес е в Джебел.
Президентът  бе посрещнат от Кяшиф Кяшиф, собственик на машиностроителната компания, произвеждаща хидравлични цилиндри в Джебел.
Държавният глава и придружаващите го съветници разгледаха всички цехове, видяха как функционират внедрените роботизирани системи, научиха детайли от социалната програмата, дори влезе в лекарския кабинет.
В сърдечен разговор Кяшиф Кяшиф разказа как е създадена компанията и какви препятствия и проблеми е преодоляло нейното ръководство през 40-годишното й съществуване, за да наложи своите продукти при силната световна конкуренция в  машиностроителната индустрия.
Хидравличните цилиндри, произведени от „Кяшиф“ вече са много търсени в цял свят. Най-важното предимство на продуктите които излизат от заводите на „Кяшиф“ е високото качество на конкурентни цени. Затова и износът е към почти всички страни по земното кълбо. Инж. Кяшиф се похвали пред президента с постояването на нов цех, в който за първи път в Европа ще се обработват тръби до 10 метра.
Във фирмата работят близо 500 млади, образовани и мотивирани работници и служители. Пандемията блокира работата на много бизнеси по света, но „Кяшиф“ не е спирала нито за ден през 2020 година.
Бизнесменът изложи своите виждания за бизнес ситуацията в България и притесненията си, че държавата не подкрепя българските компании, че няма преференция за местния бизнес, а само за чуждите инвеститори, които често са еднодневки и не плащат данъци у нас.
Визитата на държавния глава продължава в Кирково, след това ще посети и фирма „Теклас“

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.