thẻ tín dụng quốc tế là gì nên tạo tài khoản ngân hàng nào thời gian ân hạn quỹ mở vietcombank quản lý ứng dụng giao dịch quyền chọn nhị phân là gì vib e banking
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (134); 21/10 (140 ↑) ; 22/10 (146 ↑) ; 23/10 (151 ↑)

С грижа към хората фирма „Кяшиф“ отбелязва Деня на машиностроителя

Нов живот

Фирма „Кяшиф“ – Джебел продължава социалната политика, която съпътства дейността на компанията – европейски лидер в производството на хидравлични цилиндри.
В навечерието на професионалния празник – Ден на машиностроителя, собственикът Кяшиф Кяшиф и дъщеря му Сибел откриха сладкарница на територията на фирмата.
Поради епидемичните ограничения, тази година традиционният празничен банкет се отлага. Но ръководството на фирмата се е погрижило да създаде настроение в колектива и предоставило ваучер в размер на 100 лева на всеки работник и служител.

7 коментара

 1. Манол каза:

  Кяшиф е щедър ръководител!
  Хубаво щеше да е всеки работник да получи допълнително по една заплата. Обаче изглежда малките шефове му размътиха главата. За деня на машиностроителя трябваше един жест, който може Кяшиф да направи! Младите бягат в Европа с децата си. Може да ги спре само Кяшиф.

 2. Анонимен каза:

  Браво,Кяшив! Такива ръководители-

  трябват на джебелската община!

 3. ВХВ ООД каза:

  Поздравления!

 4. Анонимен каза:

  Всички работещи получиха по половин заплата за летните им отпуски и куран байряма, а сега през декември ще получат още по половин заплата. Всеки работник който е навършил 10 г. във фирмата получи 1 заплата, за 20 г. – 2 заплати, 30г. – 3 заплати, 40г. – 4 заплати. Кяшиф също събра всички тези работещи заедно със семействата им за да им благодари и сътвори несравним банкет.

  • Манол каза:

   Всеки работник, който е работил 100 години в фирмата ще получи 10 заплати допълнително! Не ставайте смешни,вие вероятно сте началник или шеф с тлъста заплата там. Говорим за младите хора и семейства,региона остава безлюден. Моля ви не подвеждайте Кяшиф, оставете го да помага на младите хора и семейства и те да останат да живеят тук. Лакоми шефове и счетоводители объркват Кяшиф,иначе той е щедър ръководител и мисли за региона и работниците си.

   • Анонимен каза:

    В горния коментар всичко което пише е реално. Кяшиф е щедър и мисли за работниците включително и за младите хора. Във фирмата се отдава заслуженото на всички работещи и да, ако работи даден работник 100 години ще получи 10 заплати, защото това е записано в политиката на фирмата и е документирано, нищо не е само на думи, всичко е прозрачно на 100%. В такъв период, ако има работодател, който дава 1 допълнителна заплата и абсолютна всяка година добавки за празниците може тогава да говорим.

 5. Анонимен, но възхитен каза:

  Браво на Кяшиф! Той е пример за добър ръководител – и в социалната политика, и в мениджмънта, и в пласмента на продукцията! Респект

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.