COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 3 Днес (200); 01/12 (207 ↑) ; 02/12 (213 ↑) ; 03/12 (219 ↑)

Хасан Азис: Издигането на кандидат за президент от ДПС не трябва да учудва никой, това е нещо нормално

Нов живот

Ние извървяхме пътя до там, че да имаме и наш кандидат за президент на Република България. Със своята последователна политика, с постигнатото през годините, с отговорното ни отношение и с отговорните решения, които сме взели в интерес на нашата Родина този факт не трябва да учудва никой. Това е нещо, което трябва да се приеме като нещо нормално. За нас, че председателя на партията Мустафа Карадайъ е кандидат за президент на Република България е исторически момент и ние навлизаме в нов етап в нашето развитие. Това каза днес пред журналисти заместник-председателят на Централния съвет на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис във връзка със зададения му въпрос – какъв знак е издигането за първи път кандидат от ДПС за президент.

Идеята ни е да покажем един нов поглед върху  идеята ни за президент – обединител, от който имаме след тези три избора, които се провеждат в нашата страна, заяви  д-р инж. Хасан Азис.

Попитан – кого ще подкрепят на втория тур – той отговори –  ние ще работим за нашата кандидат-президентска двойка, за Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, защото ще отидем на балотаж.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!