ứng dụng quản lý chi tiêu bảo hiểm ung thư biểu phí thẻ tín dụng msb cam ca vet xe kênh đầu tư an toàn giá ken pháp số cvv là gì
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (159); 24/10 (161 ↑) ; 25/10 (167 ↑) ; 26/10 (175 ↑)

Хасан Азис: Издигането на кандидат за президент от ДПС не трябва да учудва никой, това е нещо нормално

Нов живот

Ние извървяхме пътя до там, че да имаме и наш кандидат за президент на Република България. Със своята последователна политика, с постигнатото през годините, с отговорното ни отношение и с отговорните решения, които сме взели в интерес на нашата Родина този факт не трябва да учудва никой. Това е нещо, което трябва да се приеме като нещо нормално. За нас, че председателя на партията Мустафа Карадайъ е кандидат за президент на Република България е исторически момент и ние навлизаме в нов етап в нашето развитие. Това каза днес пред журналисти заместник-председателят на Централния съвет на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис във връзка със зададения му въпрос – какъв знак е издигането за първи път кандидат от ДПС за президент.

Идеята ни е да покажем един нов поглед върху  идеята ни за президент – обединител, от който имаме след тези три избора, които се провеждат в нашата страна, заяви  д-р инж. Хасан Азис.

Попитан – кого ще подкрепят на втория тур – той отговори –  ние ще работим за нашата кандидат-президентска двойка, за Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, защото ще отидем на балотаж.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!