phần mềm quản lý chi tiêu android nên mở thẻ tín dụng của ngân hàng nào đảo nợ là gì vay vốn tiêu dùng không thế chấp phần mềm quản lý thu chi miễn phí dư nợ gốc là gì
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (134); 21/10 (140 ↑) ; 22/10 (146 ↑) ; 23/10 (151 ↑)

Д-р Георги Миндов: Ситуацията е трагична, трябва пълен локдаун

Ситуацията пред кабинетите в момента е трагична. Стълпотворения от деца, възрастни, ковид болни, пълно объркване на потоците, никакъв ред, смесване на болни от всички възрастови групи. Кошмар е в момента, изнемогваме. Това заяви в „Денят започва“ по БНТ д-р Георги Миндов, председател на Дружеството на софийските общопрактикуващи лекари.
Той е категоричен, че в София трябва да бъде въведен локдаун.
Не трябва да се правят каквито и да е мерки, а да бъде въведен пълен локдаун, тъй като сме минали 600 на 100 000 души по заболеваемост. Всичко трябва да спре, категоричен е д-р Миндов.
Той обясни, че в София легловата база е почти запълнена.
Обикалят линейки по лечебни заведения, има и човек починал в линейка вече. Надминали сме категорично пика на втората вълна от миналата пролет.
Според д-р Миндов, трябва да се премине към пълно затваряне на заведения, да се спря всякакъв социален живот, всичко.
В „Пирогов“ в момента няма свободни реанимационни легла за интубиране. Ако в момента сте ковид болен и се нуждаете от интубиране, трябва да се чака да се освободи реанимационно легло. Положението е трагично, допълни медикът.Относно локдауна, който е крайна мярка, той смята, че това е за един период.
Трябва да стиснем зъби и да разберем, че не трябва да даваме повече жертви, смята д-р Миндов.

1 отговор

  1. Анонимен каза:

    Докторе прав си щом искаш пълен локдаун престани да се появяваш на екрана и лягай в къщи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.