ngân hàng vietcombank bình thạnh số cvv vay theo hợp đồng bảo hiểm nhân thọ ứng dụng momo lừa đảo cách thanh toán thẻ tín dụng truemoney là gì appcake
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (138); 22/10 (143 ↑) ; 23/10 (148 ↑) ; 24/10 (152 ↑)

Едногодишно момиченце от Ардино почина от Ковид 19 в пловдивска болница

Нов живот

За последното денонощие починалите в България са 93. Сред тях е и момиченце на 1 годинка. То е починало в Инфекциозната клиника на Университетската болница „Свети Георги“ в Пловдив. Детето е от Ардино и е било с тежки генетични увреждания. Момиченцето бе установено като положително с Ковид 19 в Кърджали преди дни и бе транспортирано в Пловдив поради тежкото си състояние.
Имаме случай на починало дете на едногодишна възраст в УМБАЛ „Св Георги“. От понеделник от данните, които излизат от информационната система, служителите на РЗИ установиха случая, който беше настанен за лечение в интензивното отделение и към днешна дата детето е с екзитус. Било е на интубация състоянието е било най-вероятно тежко и днес детето е починало, каза Сийка Димчева, директор на РЗИ-Пловдив.
Към момента 10% от регистрираните активни случаи на територията на Пловдивска област са деца до 19 възраст, съобщиха от РЗИ в областта. Само за последните 10 дни заразените деца до 19 години са 2454.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!