binary option là gì tim nha dau tu tai chinh nộp tiền vào tài khoản vietinbank có mất phí không công ty tài chính prudential lừa đảo cầm đồ bảo hiểm fwd
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (134); 21/10 (140 ↑) ; 22/10 (146 ↑) ; 23/10 (151 ↑)

Хиляди миньори идват на жълтите павета, готови и на релсите да легнат Два протеста ще блокират центъра на София днес на обяд

Работещите в „Мини Марица-Изток“ тръгват тази сутрин за митинг-шествието, което ще започне София днес на обяд. На него те ще настояват да бъде гарантирана работата на централите от комплекса на въглища минимум до 2040 г. Акцията е под наслов „В защита на енергийната независимост на България“. Очакват се над 3000 работници да участват в протеста.
Организатори на акцията – КНСБ и КТ „Подкрепа“, предупредиха, че центърът на столицата ще бъде блокиран за движение на превозни средства. Участниците ще се съберат на пл. „Свети Александър Невски“. В 12 ч. от там ще започне шествие по бул. „Цар Освободител“, бул. „Княз Александър Дондуков“ до Министерски съвет.
Протестиращите ще внесат на среща с премиера декларация на синдикалните организации КНСБ и КТ Подкрепа, подкрепена от подписите на 105 000 души. В декларацията е записано, че синдикатите настояват въглищата да се използват, докато се изчерпят запасите в страната.
Председателят на КТ „Подкрепа“ в ТЕЦ-2 е категоричен, че комплексът трябва да работи не само заради служителите в него, а заради всички българи, които потребяват електроенергия.
Искаме да покажем, че двата синдиката сме единни в исканията си, защото това е български ресурс и има още милиони запаси занапред, допълни той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.