mo mo mo vib lai suat thứ 7 ngân hàng nào làm việc hướng dẫn kích hoạt thẻ atm nợ quá hạn tiếng anh là gì ứng dụng cake
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (188); 27/10 (199 ↑) ; 28/10 (211 ↑) ; 29/10 (225 ↑)

Ето ги водачите на листите в 9-ти Кърджалийски избирателен район на водещите партии и коалиции

Нов живот

Вече са известни водачите на кандидатските листи на партиите и коалициите за  народни представители в 9-ти Кърджалийски многомандатен район. С изключение на водачите на КП „Продължаваме промяната” Димитър Владимиров Илиев  и на ПП „Има такъв народ” Александър Вълчев останалите водачи на партиите и коалициите, които според последни социологически изследвания ще влязат в парламента, са местни или свързани с района и са добре познати. Димитър Владимиров Илиев е известен рали състезател, експерт по пътна безопасност и преподавател в Катедра „Технически и ледени спортове” на Националната спортна академия /НСА/ в София.  Александър Вълчев е заместник-председател на ПП „Има такъв народ”  и сценарист.

Бившият председател на Народното събрание и областен координатор на ПП ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева води листата на Коалиция ГЕРБ-СДС.

Водач на листата на Коалиция „БСП за България” е Милко Багдасаров – областен лидер на социалистите, бивш народен  представител и дългогодишен директор на СУ „П. Р. Славейков” в Кърджали – най-голямото училище в региона, а по някои показатели и в страната.

Начело за трети пореден път на листата на „Демократична България” е  журналистката Вилдан Байрямова. Председателят на Централния съвет на ДПС  и кандидат за президент на Република България Мустафа Карадайъ води за пореден път листата на ДПС.

Коалиция „Изправи се! Ние идваме!” гласува доверие на Стоян Георгиев да оглави листата. Той е областен координатор на коалицията и председател на Движение „България на гражданите” в Кърджали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!