lotte của nước nào kiem tien voi binary option chuyển eth từ remitano sang binance biểu phí ngân hàng techcombank kế hoạch chi tiêu gia đình vay tien ngan hang thinh vuong
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (134); 21/10 (140 ↑) ; 22/10 (146 ↑) ; 23/10 (151 ↑)

Предлагат да се заплаща 20 лева за освобождаването на скоба от блокиран автомобил в Синята зона в Кърджали 

Нов живот

На утрешното си редовно заседание, което ще се проведе онлайн от 10.00 часа, Общинският съвет в Кърджали трябва да приеме изменение и допълнение на Наредбата за организация на транспортната дейност и безопасността на движението на територията на община Кърджали.

Измененията и допълненията в Наредбата са свързани главно с възможността за електронно заплащане на паркирането в Синя зона в Кърджали. Предлага се тя да обхваща шест зони.

При установяване на извършено нарушение в зоните с почасово платено паркиране – Синя зона, служители от ОП „Паркинги и гаражи и зони за паркиране” ще могат да извършват принудително блокиране чрез поставяне използване на техническо средство /скоба/ на превозното средство. Освобождаването на скобата от блокираното превозно средство ще става след заплащане в размер на 20 лв. с ДДС, както и дължимата сума за всеки започнат час за почасово заплащане, става ясно от предложените промени в Наредбата.

Правото за престой в зоните за платено почасово паркиране ще се удостоверява с документ. Той може да бъде касов бон или хартиен и електронен талон за паркиране, съобщение чрез SMS – таксуване, хартиен или електронен пропуск с постоянен адрес в „Синя зона”, хартиен или електронен пропуск „Синя зона” – абонамент за предплатено паркиране, хартиен или електронен пропуск на служебни коли, хартиена или електронна карта за преференциално паркиране на превозно средство, управлявано или превозващо лица с увреждания.

Цената на съобщението с SMS да бъде 1 лев с ДДС за един час плюс цената на SMS, се предлага в промените.

1 отговор

  1. Анонимен каза:

    2000 leva minimum za pps do 3,5 tona. nad 3,5 tona 12 000 leva.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.