lãi suất cầm đồ cầm đồ uy tín tphcm ngân hàng số là gì shinhan bank hotline ngan hang quoc te vib no là gì rút tiền iq option
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (188); 27/10 (199 ↑) ; 28/10 (211 ↑) ; 29/10 (225 ↑)

Хиляди миньори идват на жълтите павета, готови и на релсите да легнат Два протеста ще блокират центъра на София днес на обяд

Работещите в „Мини Марица-Изток“ тръгват тази сутрин за митинг-шествието, което ще започне София днес на обяд. На него те ще настояват да бъде гарантирана работата на централите от комплекса на въглища минимум до 2040 г. Акцията е под наслов „В защита на енергийната независимост на България“. Очакват се над 3000 работници да участват в протеста.
Организатори на акцията – КНСБ и КТ „Подкрепа“, предупредиха, че центърът на столицата ще бъде блокиран за движение на превозни средства. Участниците ще се съберат на пл. „Свети Александър Невски“. В 12 ч. от там ще започне шествие по бул. „Цар Освободител“, бул. „Княз Александър Дондуков“ до Министерски съвет.
Протестиращите ще внесат на среща с премиера декларация на синдикалните организации КНСБ и КТ Подкрепа, подкрепена от подписите на 105 000 души. В декларацията е записано, че синдикатите настояват въглищата да се използват, докато се изчерпят запасите в страната.
Председателят на КТ „Подкрепа“ в ТЕЦ-2 е категоричен, че комплексът трябва да работи не само заради служителите в него, а заради всички българи, които потребяват електроенергия.
Искаме да покажем, че двата синдиката сме единни в исканията си, защото това е български ресурс и има още милиони запаси занапред, допълни той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!