phí dịch vụ tpbank cách rút tiền thẻ tín dụng fe credit mo mo mo hoozing là gì ikili opsiyon nasıl oynanır số điện thoại citibank cvv visa là gì
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (188); 27/10 (199 ↑) ; 28/10 (211 ↑) ; 29/10 (225 ↑)

129 души ще се борят за петте мандата в Кърджалийски избирателен район на парламентарните избори

Нов живот

Само една партия, регистрирана в ЦИК, няма да има листа в Девети изборен район Кърджалийски.
27 политически партии и коалиции подадоха в РИК Кърджали 129 имена на кандидати за участие в предстоящите на 14 ноември предсрочни парламентарни избори. Това съобщи за „Нов живот“  председателят на Районната избирателна комисия Величка Георгиева.
От всички политически формации само 4 да подали пълни листи от 10 кандидати. Това са ДПС, ГЕРБ-СДС, Коалиция за България и Възраждане. Общият брой на кандидатите е 129.
„Подадените документи от политическите партии бяха изрядни. Имаше дребни неточности, но те бяха отстранени. Удостоверенията ще бъдат издадени след като изтече срокът за обжалване. 4 от политическите партии имат пълни листи. Изборите няма да бъдат леки, защото документацията е двойна, заради избори „2 в 1“.
От регистрираните 27 партии само 4 имат пълни листи от 10 кандидати. Това са ДПС, ГЕРБ-СДС, „Коалиция за България“ и „Възраждане“. Има такъв народ е с 9 кандидати в Кърджалийско. Най-къси са листите на „Бригада“ и „Пряка демокрация“, само с 1 име.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!