định nghĩa nợ xấu chứng thư bảo lãnh افضل وسطاء الخيارات الثنائية quan ly thu chi www.msb.com.vn ocb omni là gì anyoption para çekme
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (138); 22/10 (143 ↑) ; 23/10 (148 ↑) ; 24/10 (152 ↑)

Започна онлайн заседание на Общинския съвет в Кърджали

Нов живот

В 10.00  часа започна редовно заседание на Общинския съвет в Кърджали. То се провежда от разстояние /онлайн/. В него участват 40 общински съветници от общо 41. По уважителни причини отсъства Гроздан Колев от ГЕРБ.

В дневния ред, който бе приет единодушно са включени 22 точки, като две от тях бяха приети допълнително по предложение на кмета на общината д-р инж. Хасан Азис. Той  предложи побратимяване на община Кърджали с община Чорлу в Турция и финансово подпомагане на ПФК „Арда 1924” със 100 хил. лева. Предвижда се местните парламентаристи да приемат Наредба за провеждане на обществени консултации, изменение и допълнение на Наредбата за реда и условията за упражняване правата на собственост на община Кърджали върху общинската част от капитала на търговските дружества, граждански дружества и сдружения с нестопанска цел, както и изменение и допълнение на Наредбата за организация на транспортната дейност и безопасността на движението в община Кърджали. Съветниците трябва да съгласието си общината да кандидатства с проектно предложение по Програма „Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност”. Голяма част от точките в дневния ред са свързани с разработване и одобряване на проекти за Подробни устройствени планове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!