chuyen khoan khac ngan hang f88 cầm đồ dao han the tin dung atm citibank hcm phí chuyển tiền liên ngân hàng techcombank công cụ tính lãi vay nợ là gì ngân hàng united overseas bank
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 3 Днес (200); 01/12 (207 ↑) ; 02/12 (213 ↑) ; 03/12 (219 ↑)

 Йовковец – световен лидер в предприемачеството Как от ,,Йовков“ можеш да стигнеш до бизнес дейност в Русия, Кувейт, Суадидитска Арабия…

Никола Ликов, предприемач по сърце, е директор растеж в германския венчър билдър  FoundersLane – водеща независима компания в света, предлагаща „предприемачество като услуга“. Работата му е да изгражда иновативни компании от Великобритания през Саудитска Арабия чак до Китай и Русия, което е постижимо, чрез много пътувания. Но за него пътуването е естествена част от процеса по създаване на иновации.
Воден от желанието си  да даде нещо обратно на училището, за  което винаги е усещал, че е дало много за него, възпитаникът на ,,Йовков“, с радост и трепет в сърцето,  прекрачи отново училищния праг, за да разкаже  за пътя от първия учебен час до директор растеж в германската фирма FoundersLane.
Директорът  на училището, госпожа Недялка Кюпрюджиева, с гордост приветства амбициозния предприемач, за който списание ,,Форбс“ озаглавява статия – ,,Полет към иновациите“.
 Инспираторът Никола Ликов се срещна с ученици от V клас и XI клас –  профил ,,Предприемачески“ с чуждоезиково обучение, включени в проекта на МОН ,,Иновативно училище“ и в НП ,,Иновации в действие с иновативно и екологично предприемачество“ и разказа за житейските си перипетии и разкри формулата си за успеха.
Вдъхновени от личността и постиженията на Никола Ликов, младите предприемачи на ,,Йовков“ с преподавател госпожа Галина Попова, която е Национален консултант по предприемачество, представиха свои иновативни проекти.
Те впечатлиха предприемача на световно ниво, който подчерта, че това са идеи със страхотна пазарна реализация и би желал да работят заедно в бъдещи иновативни проекти. Освен това предложи на учениците да се включат в онлайн обученията, които предлага.
Никола Ликов сподели, че е  горд да бъде един от учениците на ,,Йовков“ и е  възхитен  от  прогреса и възможностите за реализация, които предлага училището.  Той насърчи учениците да си поставят ясни цели и да дават всичко от себе си за  реализацията им, да вярват в себе си и винаги да помнят, че всичко което са направили и правят има значение.
Срещата продължи с нестихващ интерес и обсъждане на  важни иновативни подходи за предприемачеството.
Директорът на училището, госпожа Недялка Кюпрюджиева, благодари за вълнуващата и ползотворна среща, за създалата се задушевна атмосфера и за социалния ангажимент.
Тя сподели, че е горда с ученици като Никола Ликов и му пожела успех и нестихващ просперитет.
Бъдещите партньори си пожелаха здраве и съвместни бъдещи проекти.

Клуб ,,Журналист“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!