ngân hàng trực tuyến techcombank thu nhap thu dong thẻ tín dụng hoàn tiền bảo hiểm các công ty tài chính tại việt nam ngan hang vib bank iq option việt nam phan mem quan ly chi tieu ca nhan
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (138); 22/10 (143 ↑) ; 23/10 (148 ↑) ; 24/10 (152 ↑)

Моята червенокръстка история

Здравейте, казвам се Габриела и съм доброволка в тази невероятна организация от почти четири години, а вече и клубен координатор на клуб ,,Славни и забавни“ към СУ ,,Отец Паисий“, град Кърджали. Попаднах в организацията благодарение на сестра ми, но това, че реших да остана, беше мой избор.
В началото не вярвах, че това ще е мястото, което ще промени живота ми. Месеците минаваха, аз се променях и стигнах до момента, в който разбрах, че съм станала различен човек, че съм успяла да помогна на хората в нужда, че съм зарадвала няколко човека с усмивката си и че съм променила живота си. Български младежки Червен кръст за мен е като дом и мое вторo семейство. Именно Български младежки Червен кръст е мястото, на което всички забравяме различията и конфликтите и ставаме приятели. Това е мястото, което ни сплотява. Това е мястото, където се творят чудеса и място, което създава приятелства за цял живот.
Останах и заради сълзите от радост, които виждам в очите на хората, на които помагаме чрез кампаниите ни, усмивките и щастието в очите на децата и още много други позитивни чувства.
И ето ме сега след 4 години, след десетки успешни кампании, след десетки здрави приятелства, след десетки преминати обучения и след милиони прекрасни мигове и преживявания. Искам да изкажа своята благодарност към всички доброволци, които променят и продължават да променят света към по-добро. За мен тази организация е необятен свят, в който всички се обединяваме в името на хуманността, доброто и милосърдието.
Нека за всички доброволци има много здраве и късмет, да продължаваме да горим със същия плам в благородната си кауза и да съумеем да запазим доброто в себе си!
Честит стогодишен юбилей, приятели и съмишленици!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!