vietcombank hàm nghi tuyển nhân viên thu hồi nợ ngân hàng ikili işlem mã bảo mật thẻ visa bảo lãnh thanh toán là gì biểu phí zalo pay chuyển tiền 24/7 techcombank cvv thẻ tín dụng là gì
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил: Днес (159); 24/10 (161 ↑) ; 25/10 (167 ↑) ; 26/10 (175 ↑)

Започна онлайн заседание на Общинския съвет в Кърджали

Нов живот

В 10.00  часа започна редовно заседание на Общинския съвет в Кърджали. То се провежда от разстояние /онлайн/. В него участват 40 общински съветници от общо 41. По уважителни причини отсъства Гроздан Колев от ГЕРБ.

В дневния ред, който бе приет единодушно са включени 22 точки, като две от тях бяха приети допълнително по предложение на кмета на общината д-р инж. Хасан Азис. Той  предложи побратимяване на община Кърджали с община Чорлу в Турция и финансово подпомагане на ПФК „Арда 1924” със 100 хил. лева. Предвижда се местните парламентаристи да приемат Наредба за провеждане на обществени консултации, изменение и допълнение на Наредбата за реда и условията за упражняване правата на собственост на община Кърджали върху общинската част от капитала на търговските дружества, граждански дружества и сдружения с нестопанска цел, както и изменение и допълнение на Наредбата за организация на транспортната дейност и безопасността на движението в община Кърджали. Съветниците трябва да съгласието си общината да кандидатства с проектно предложение по Програма „Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност”. Голяма част от точките в дневния ред са свързани с разработване и одобряване на проекти за Подробни устройствени планове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!