314922220 đầu tư tài chính 4.0 điều kiện mở thẻ tín dụng citibank momo lừa đảo ikili opsiyon yorumları vay tiền fe hướng dẫn sử dụng thẻ tín dụng vpbank mở tài khoản ngân hàng miễn phí
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 3 Днес (238); 15/11 (242 ↑) ; 16/11 (244 ↑) ; 17/11 (247 ↑)

Кандидати от 27 партийни листи в Смолянско влизат в изборната надпревара

Районната избирателна комисия в Смолян регистрира 27 листи с кандидат-депутати, състезаващи се за четири мандата. Голяма част от имената в листите са непопулярни и дори непознати, включвайки се премиерно в предизборни битки.
Дори системните партии обновяват списъците с претенденти за народни избраници. От четиримата досегашни депутати от Смолянски регион Мика Зайкова /ИТН/ и Хайри Садъков /ДПС/ оглавяват отново листите на издигналите ги за пореден мандат партии.
Бившият депутат д-р Красимир Събев е начело на листата на ГЕРБ за Смолян. Сред кандидатите на партията са бившият областен управител Недялко Славов и неговият заместник Адриян Петров.
БСП издига листа с водач Емил Хумчев.
Зарко Маринов, собственик и главен редактор на регионалния вестник „Отзвук“ е начело на листата на „Демократична България“. Сред кандидатурите на ДБ е и бившият заместник-министър на МВР Кирил Хаджихристев.
Листата на коалицията „Изправи се БГ! Ние идваме!“ отново се оглавява от ветеринарния лекар Димитър Пампоров.
Новата формация „Продължаваме промяната“ издига кандидатска листа с водач Михал Камбарев.
От публично разпознаваемите лица се откроява Борислав Киряков. Някогашният национален шампион в алпийските ски е начело на листата на „Атака“. Христо Смоленов е първи в листата на ВМРО-БНД.
За визитките и биографиите на повечето от претендентите за четирите депутатски места, избирателите се ориентират в началото на предизборната кампания основно по профилите им в социалните мрежи. Остава вероятността и самата кампания да се превърне във виртуален дебат, не само заради пандемията.

Източник: Дарик нюз

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!