citibank online đăng nhập bảo lãnh thanh toán là gì phần mềm vietcombank vp internet banking cic là gì vay theo bao hiem nhan tho vib tra gop phí mở tài khoản techcombank
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 3 Днес (238); 15/11 (242 ↑) ; 16/11 (244 ↑) ; 17/11 (247 ↑)

20-годишен оцеля, след като падна с колата си в 100-метрово дере край Смилян

20-годишно момче оцеля по чудо, след като падна с колата си в дере по пътя Смолян – Смилян. Пътният инцидент станал към 16,30 часа на около километър след село Чокманово. Младежът карал с висока скорост, изгубил управление над автомобила и полетял в дерето. Автомобилът се спрял на около 100 метра в дерето.
Шофьорът сам успял да излезе от колата и да се качи на главния път. На място имаше екипи на пътна полиция, спешна помощ и пожарната. Момчето събираше части от бронята, паднали на асфалта. Колата не се вижда от главния път, но тя все още не е извадена от дерето.
По-рано днес поредна катастрофа затвори за около три часа пътя Асеновград – Чепеларе. Ударът между камион на фирма „Пътища” и лек автомобил е станал към 14,30 часа. Няма пострадали, нанесени са само материални щети.
„Призоваваме водачите да бъдат с повишено внимание, да карат бавно и да подготвят автомобилите си за зимни условия”, каза директорът на полицията ст. комисар Николай Димов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!