thẻ tín dụng shinhan đảo nợ là gì chuyển khoản nhanh 24/7 techcombank có ít tiền nên đầu tư gì cach rut the atm no quá chuyển liên ngân hàng mất bao lâu mirea asset
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 3 Днес (253); 13/11 (254 ↑) ; 14/11 (258 ↑) ; 15/11 (264 ↑)

Къде в област Кърджали можете да се ваксинирате в събота и неделя

Нов живот

Имунизационният кабинет в Районната здравна инспекция в Кърджали ще приема желаещи да се ваксинират в събота и недял от 9,30 до 15 часа.

В ДКЦ-1 можете да си поставите доза в кабинета на д-р Асен Крачунов, който е отворен от 9 до 13 часа.

В Момчилград само в събота ще работи ваксинационен център от 9 до 14 часа в МБАЛ „Д-р Сергей Ростовцев“.

След въвеждането на новите противоепидемични мерки за представяне на зелен сертификат, интересът към ваксинирането расте и здравните заведения дават възможност на гражданите да се възползват от работещите за целта центрове.

РЗИ разполага с достатъчни количества от три одобрени ваксини: Пфайзер, Модерна и Янсен, които е предоставила на лични лекари и лечебни заведения в областта.

От понеделник до четвъртък на всяка седмица общопрактикуващите лекари и останалите разкрити ваксинационни центрове ваксинират лица на възраст над 60 години.  В този период се допуска ваксиниране на лица и под 60 годишна възраст, ако са диспансеризирани с исхемична болест на сърцето, хронична бъбречна недостатъчност, захарен диабет, мозъчно-съдова болест, хронични белодробни заболявания и онкологични заболявания или други по преценка на лекаря.  Петък, събота и неделя на всяка седмица се ваксинират всички желаещи лица по реда на записването.

Предвид създадената ситуация и ограничаване, противодействие и превенция от разпространение на коронавирус COVID–19 РЗИ-Кърджали, препоръчва да се използват електронните канали за комуникация.

Система за сигурно електронно връчване – Системата дава възможност за водене на кореспонденция по електронен път /подаване на сигнали, жалби, искания, заявления за услуги и др./ към и от администрацията, без да е необходимо от физическо присъствие на място. Държавна агенция „Електронно управление“ поддържа и администрира системата, като е важно да се знае, че комуникацията чрез системата за е-връчване замества класическия метод за препоръчана поща. Електронното връчване е система, която позволява изпращане и/или получаване и съхранение на електронни документи от публични органи, физически и юридически лица.

1 отговор

  1. Георги Драганов каза:

    Аз и майка ми сме ваксинирани при д-р Крачунов и д-р Янчев в ДКЦ-1 и сме много доволни от човешкото им отношение и за трета доза пак при тях ще я направим.
    Днес ми дадодоха и двата сертификата д-р Крачунов и д-р Досев .
    Бъдете здрави и все така човечни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!