COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 1 Днес (23); 02/10 (16 ↓) ; 03/10 (13 ↓) ; 04/10 (8 ↓)

Стойчо Керев: Нужно е да си изградим истинни представи и възгледи на основата на образоваността, за да не се подаваме на манипулации

Лияна Фероли

На 22.10., по покана на Общински съвет по наркотични вещества/ОСНВ/, в Кърджали  гостува журналистът, продуцентът и медиен експерт Стойчо Керев, Той е и автор на редица статии, публикации в електронни и печатни издания, лектор, комуникатор на методики за поведение и анализ, създател и продуцент на предаването, станало платформата за наука, мистика и конспиративни теории „Новото познание“, продължение на авторския му проект „Въпрос на гледна точка“. Работата му в областта на документалното кино включва успешните проекти: „Конспирация 2017“ и „Измамна реалност“.

Стойчо Керев представи в Дома на културата новата си книга „Измамна реалност”, която близо два месеца е №1 в България по продажби на книжния пазар. Авторът й сподели, че я е написал за хората, готови да приемат познанието като начин на живот, да станат изследователи на своето време.

И посъветва присъстващите на срещата да не се страхуват да живеят в измамната реалност, която не е истинска, но заплашва да се превърне в неизбежност, ако не осъзнаем, че самите ние я творим със съзнанието си. И пак чрез него можем да я променим. Че резонираме в най-голяма степен с реалността, в която е нашият фокус и нашето самосъзнание. И където е той, там живеем. А паралелните реалности са тук и се разкриват в точното време.

 

И всяка реалност е една непрекъснато променяща се среда, различна игра на съзнанието ни. Затова, каза той,  е нужно да си изградим истинни представи и  възгледи на основата на образоваността, за да не се подаваме на обществените манипулации на съзнанието.

Не трябва да забравяме, подчерта Керев, че ние сме сценаристите на собствената си съдба и че над всички други матрици стои Божествената.

 

На срещата  със Стойчо Керев присъстваха и много млади хора, участващи в ОСНВ. Те се интересуваха за тайнствения център, който манипулира нашето съзнание, от това как да се отървем от измамите, заблудите, къде е спасението, как се оцелява физически и психически в тази измамна реалност.

Стойчо Керев даде съвет към всички млади хора да не спират да се образоват и да бъдат любознателни изследователи на своето време.

Срещата с журналиста е част от кампанията, която провежда Общински съвет по наркотични вещества във връзка със Световния ден за психично здраве /10.11./.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.