COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 3 Днес (267); 21/01 (272 ↑) ; 22/01 (287 ↑) ; 23/01 (304 ↑)

Жителите на Груево категорично подкрепят ДПС на предстоящите избори Парламентарни избори 2021

Категорична подкрепа за Движението за права и свободи декларираха жителите на момчилградското село Груево и квартал „Читаци“ в Момчилград. Това стана по време на заключителната предизборна среща, проведена в населеното място. Жителите на Груево бяха подготвили сладка пита с изписан върху нея № 17. С нея бяха посрещнати и кандидатите за народни представители в листата на ДПС Мукаддес Налбант и Байрам Байрам. Заедно с тях бяха заместник-председателят на партията и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис, областният лидер Ресми Мурад и кметът на община Момчилград Илкнур Кязим.

„За нас е важно да чуем гласа на всеки един наш съгражданин, независимо дали живее в Кърджали, Момчилград, Груево или в най-отдалечената махала. Наш дълг и основен приоритет е да изпълняваме поетите ангажименти, за да се развива община Момчилград и България устойчиво“, заяви Илкнур Кязим.

Жителите на Груево споделиха, че са впечатлени от кандидат-президентската двойка на ДПС Мустафа Карадайъ – Искра Михайлова и заявиха, че припознават в нея своите президент и вицепрезидент.

„Кандидатурата на Мустафа Карадайъ за държавен глава е исторически момент не само за ДПС, а и за цяла България и отразяват реалностите в едно демократично общество“, заяви Мукаддес Налбант. Тя сподели впечатлението си от срещата с жители на цялата област Кърджали, които виждат в кандидат-президентска двойка на ДПС достойни личности с авторитет, които умеят да водят диалог в името на България.

„За нас е изключително знакова подкрепата, която получаваме от вас, жителите на Груево. Вие имате изострени сетива за демокрация и спазване на човешките права. Неслучайно Груево даде 3 жертви при протестите срещу т. нар. възродителен процес. Горди сме, че заставате зад нас“, заяви Байрам Байрам.

Жителите на Груево и квартал „Читаци“ бяха категорични, че ще гласуват за ДПС с номер 17, което означава вот за държавността и за единството на нацията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !