COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 3 Днес (456); 28/01 (482 ↑) ; 29/01 (520 ↑) ; 30/01 (561 ↑)

Бойко Борисов: Това е най-ниската активност в историята

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с първи думи след края на избориния ден.

Той благодари на симпатизантите на ГЕРБ, които „гласуваха при този тормоз и насилие върху тях от администрацията на Радев“.

Най-ниската избирателна активност в историята показа тоталното несправяне на този кабинет с изборите. В световната история ще влезе как една възрастна жена я гони полиция, а тя яде квитанцията, коментира лидерът на ГЕРБ.

„Повтори се сценарият от предишните избори. Всички социологически агенции даваха преднина от 8% на ГЕРБ и в последния момент започна да се стопява тази преднина. Народът успя да изгони мутрите от парламента – вместо да идат, те си тръгнаха. Това, че влиза „Възраждане“ всъщност трябва да им говори много“, каза още той.
Истински съжалявам колегите Христо Иванов и Атанас Атанасов – тамън се засилят нещо да става от тях  и дойде някой и ги предвари. Сега ги следам, че са под ДПС – доста обидно. Не много, но ми е мъчно за тях, заяви Борисов.

Само за три месеца „Има такъв народ“ слезе надолу с 10-15%, което показва колко са чувствителни българите към безотговорността, защото всичко това, което и днес говорят нашите колеги, можеше да се направи още на първия мандат, добави той.

Радваме се, че ни оставиха живи – такава репресия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.