COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 3 Днес (288); 22/01 (298 ↑) ; 23/01 (318 ↑) ; 24/01 (338 ↑)

Петя Михалевска: Корнелия Нинова, ти не можеш да бъдеш лидер!

Нов живот

Родената в Кърджали Петя Михалевска, която беше водач на червената листа в Кърджалийско на изборите за парламент на 4 април 2021 година, поиска оставката на лидера на социалистите Корнелия Нинова.
Веднага след изборите на 14 ноември дъщерята на покойния знаков политик Димчо Михалевски написа в своя фейсбук профил:
Тогава, когато искаш да побеждаваш и да управляваш, и в ежедневието , и в изборите на страната ни- трябва да обединяваш . Как ще го правиш, ако не познаваш хората в битките с теб, ако мислиш , че зад скромността и младостта се крие слабост , ако не познаваш дръзката откровеност и силата на поколенията след теб , ако не уважаваш себе си чрез другите?
Достойнството на лидера не може да ти позволи да чуваш кресливите, блюдолизците и да унижаваш верните и откровените . Лидерът трябва да чува всички . И да има мъдростта да обединява всички! Няма как да стане без диалог. Няма как да стане, ако се страхува от разговора с един от тях . Tеб те беше страх!
Колко пъти подкрепи шепата хора около Теб, когато се впускаха в общите ви стремежи, когато се нуждаеха от изправяща ги дума, силен авторитет и не някой, лидерът им да ги попита – имаш ли сили за още, когато е дълъг пътя ни ?
Защото слабите и низките те правят още по- нищожен. И теб, и делата ти! Така и стана.
Няма незаменими хора, но младостта е незаменима! Винаги идва след нас. Идва и след Теб!
До вчера, когато и ножа, и хляба бяха в теб – да избираш, да режеш и да подреждаш партийци  (удобни…естествено) в листите, просто така, без онзи разговор за истината, но така ти постави само имената им, без сърцата и идеите. Примери да искаш!
А Партията е кауза – има я, ако ги има хората с мисъл, смелост и чувство за дълг.
Затова, Корнелия Нинова, ти не можеш да бъдеш лидер!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.