COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 2 Днес (197); 18/01 (201 ↑) ; 19/01 (206 ↑) ; 20/01 (210 ↑)

Радослав Милев: Избирателите предпочетоха нови лица Заедно с „Продължаваме промяната“ ще отстраним ДПС и ГЕРБ от управлението

ов живот

Наистина резултатът на “Демократична България“ в Кърджали е слаб, но хубавата новина е, че тези гласове са отишли за партия, с която ще можем заедно да отстраним от управлението ГЕРБ и ДПС. Наполовина са гласовете за нас в сравнение с вота на 11 юли, но пък резултатът ни е близък до този от 4 април. Така коментира изборите Радослав Милев, втори в листата на Демократична България“           областен лидер на „Демократи за силна България“.

Чест прави на Христо Иванов, че хвърля оставка. Така правят достойните хора. Поздравявам го. През 2017 година и нашият лидер тогава Радан Кънев подаде оставка след слабите резултати на формацията ни.

В цялата страна нормалните хора искат промяна. Този път тя ще се реализира с общите усилия на демократичната общност. Ще имаме правителство Ще проведем на национално ниво с „Продължаваме промяната“ необходимия разговор, за да продължим заедно напред в правилна посока.

1 Отговор

  1. Електра каза:

    Дано най-после се случи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.