COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 3 Днес (288); 22/01 (298 ↑) ; 23/01 (318 ↑) ; 24/01 (338 ↑)

Съдът засега спря Борислав Михайлов за президент на БФС

„Очаквано, два състава на Софийския градски съд постановиха спиране на вписването на решенията на конгреса на БФС от 12.10.2021 г. в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел“. Това става ясно от споделена публикация на Димитър Бербатов в социалната мрежа Фейсбук.

Решението може да бъде обжалвано в едноседмичен срок след публикуването му в Търговския регистър.

Припомняме, че на този конгрес беше даден нов мандат начело на българския футбол на Борислав Михайлов. Това обаче стана по начин, който беше яростно оспорван от опонента му Димитър Бербатов – че всъщност не е изпълнен правилника за гласуване и Михайлов не събира необходимото му без балотаж мнозинство с 1 глас.

© Actualno.com

1 Отговор

  1. Анонимен каза:

    Тоя да не чака Софийският градски съд да му решава проблемите, ами да се маха от БФС особено след снощният футболен мач. Българският национален отбор по футбол стана за смях и съжаление по терените на Европа. Пак няма да се класира за световно първенство. И това е от 1994 г. Какъв човек трябва да си като председател и неговите приближени около него които го подкрепяха на конгреса. Като футболисти бяха много добри, но като ръководители пълни некадърници. Снощи като гледах мача такъв яд и срам ме обхвана и не само аз сигурно са били и хилядите зрители пред телевизионните екрани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.