COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 3 Днес (308); 23/01 (324 ↑) ; 24/01 (347 ↑) ; 25/01 (371 ↑)

Цвета Караянчева: Не се отчайваме, продължаваме напред, знаем че можем да направим още много за региона

Нов живот

Благодаря на хората, които ни подкрепиха, които не се разколебаха след изборите миналата седмица. Разбираме тяхното отегчение, защото това са четвърти избори през тази година. И все пак благодарим за подкрепата, която дадоха към професор Анастас Герджиков и полковник Невяна Митева. Те наистина бяха достойните, по-добрите и истинските президент и вицепрезидент на България. Но резултата е такъв, каза след  приключване на днешните президентски избори областният лидер на ГЕРБ Цвета Караянчева.

По думите резултата за Анастас Герджиков и Невяна Митева в Кърджали е добър. Приносът на региона в общия дял от гласовете за тях никак не е малък. Има мобилизация на членове на ГЕРБ, които са излезли да гласуват. На определени места имат повишение на резултатите.

Продължаваме да работим. Фактът, че сме втора политическа сила на парламентарните избори доказахме, че сме имаме силни структури. Отчитаме и умората на избирателите, машинния вот и това, че имаше много репресии към членове на ГЕРБ и в крайна сметка изгубеното място е служебна победа за някои. Ние не се отчайваме, продължаваме напред, защото знаем, че можем да направим още много неща за региона. Появиха се нови модерни партии, нови спасители, но виждаме колко са нестабилни, като нямаш структури. Показахме, че структурите са много важни, ето ИТН появиха се и изчезнаха. На новата партия аз предричам същата съдба, като ИТН, защото такива спасители много бързо блесват и изгарят. Ние сме реалната алтернатива на ДПС в региона доказали сме, заяви още Цвета Караянчева.

След обявяване на резултата от президентските избори в офиса на ГЕРБ в Кърджали беше спокойно. Обобщаваха се резултатите от изборния ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.