thẻ visa standard chartered ngân hàng tmcp quốc tế dao han the tin dung ưu đãi thẻ tín dụng vib cách quản lý chi tiêu vay tín chấp shinhan bank
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 2 Днес (195); 25/11 (201 ↑) ; 26/11 (206 ↑) ; 27/11 (213 ↑)

ДПС-Ардино направи анализ на изборните резултати на разширено заседание Събитието започна с едноминутно мълчание в памет на загиналите в трагичния инцидент с автобус на автомагистрала „Струма“

Гюнер ШЮКРИ

Разширено заседание на Общинския съвет на ДПС-Ардино се проведе в салона на градското читалище при спазване на противоепидемичните мерки. На срещата присъстваха още кметове и кметски наместници на населени места. На заседанието бе направено анализ на постигнатите резултати на изминалите избори за президент и вицепрезидент и за народни представители. Събитието започна с едноминутно мълчание в памет на загиналите в трагичния инцидент с автобус на автомагистрала „Струма“, при който загинаха 46 души, сред които и деца, както и жертвите на пожара в дома за възрастни хора във варненското село Рояк.

Председателят на Общинската организация на ДПС в Ардино Шахин Байрамов подчерта, че за пореден път ДПС е първа политическа сила в общината. Той благодари от сърце на всички за сплотената работа в изборната кампания. „За пореден път Движението за права и свободи показа, че е стабилна партия“, заяви Шахин Байрямов.

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан заяви, че в рамките на една година са проведени три избора, в които ДПС убедително печели.

„В изборите за Президент и Вицепрезидент на Републиката, както и в трите парламентарни избори показахме отличен резултат и постигнахме целта си. Благодарение на всеки избирател от общината, областта, страната и чужбина ДПС има 4  избрани народни представители от Кърджалийския многомандатен район и 34 в национален мащаб. Имаме и избран депутат от Ардино в лицето на инж. Павлин Кръстев“, заяви кметът на община Ардино инж. Изет Шабан. От свое име и от името на предизборния щаб на ДПС той поднесе своите искрени благодарности на всички избиратели от общината, които упражниха своя вот и за пореден път гласуваха доверие и подкрепа за партията.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!