phân tích quyền chọn nhị phân thế chấp cà vẹt xe phan mem quan ly tai chinh security code visa là gì thẻ tín dụng có phải là thẻ atm hội sở vib kênh đầu tư an toàn
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 2 Днес (194); 26/11 (200 ↑) ; 27/11 (205 ↑) ; 28/11 (213 ↑)

Климентови дни празнуваха в ОУ „Св. Климент Охридски“

25 ноември е патронен празник за ОУ „Свети Климент Охридски“ в Кърджали.
И тази година охридци се включиха в редица инициативи, посветени на седмицата на патрона. Съпричастна към радостните събития беше цялата училищна общност –  учители, ученици, родители и обществен съвет.
Активни в отбелязването на големия празник, охридци организираха конкурс за рисунки на тема „Моето любимо училище“, изложба за краснопис и постери. Конкурсите за презентации, стихотворения и есета на тема „Климент Охридски – живот и дело“ провокираха размисли и различни изяви на творчество в учениците от прогимназиален етап. Класните ръководители изготвиха тематичните часове на класа, посветени на патрона и училището.
Членовете на ученическия съвет към ОУ “ Свети Климент Охридски“ заснеха видеоклип, с който поздравиха всички ученици, учители, родители и съмишленици!
При строго спазване на противоепидемичните мерки родителите също подкрепиха инициативите и се включиха като участници в щафетните игри на спортния празник на училището, в кулинарното състезание “ Готвя с мама“ и в благотворителната работилница.

Не беше подминато и доброто в Световния ден на толерантността. Клубовете по интереси изработиха кутии за добрини и листовки, с които популяризираха доброто и излъчиха победител Добротворец.

Благодарим на всички наши талантливи ученици и техните родители – подкрепящи и активно участващи в училищния живот! Нека училището бъде все така в сърцата ни – за прекрасни и споделени мигове!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!