COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 2 Днес (197); 18/01 (201 ↑) ; 19/01 (206 ↑) ; 20/01 (210 ↑)

Климентови дни празнуваха в ОУ „Св. Климент Охридски“

25 ноември е патронен празник за ОУ „Свети Климент Охридски“ в Кърджали.
И тази година охридци се включиха в редица инициативи, посветени на седмицата на патрона. Съпричастна към радостните събития беше цялата училищна общност –  учители, ученици, родители и обществен съвет.
Активни в отбелязването на големия празник, охридци организираха конкурс за рисунки на тема „Моето любимо училище“, изложба за краснопис и постери. Конкурсите за презентации, стихотворения и есета на тема „Климент Охридски – живот и дело“ провокираха размисли и различни изяви на творчество в учениците от прогимназиален етап. Класните ръководители изготвиха тематичните часове на класа, посветени на патрона и училището.
Членовете на ученическия съвет към ОУ “ Свети Климент Охридски“ заснеха видеоклип, с който поздравиха всички ученици, учители, родители и съмишленици!
При строго спазване на противоепидемичните мерки родителите също подкрепиха инициативите и се включиха като участници в щафетните игри на спортния празник на училището, в кулинарното състезание “ Готвя с мама“ и в благотворителната работилница.

Не беше подминато и доброто в Световния ден на толерантността. Клубовете по интереси изработиха кутии за добрини и листовки, с които популяризираха доброто и излъчиха победител Добротворец.

Благодарим на всички наши талантливи ученици и техните родители – подкрепящи и активно участващи в училищния живот! Нека училището бъде все така в сърцата ни – за прекрасни и споделени мигове!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.