cầm đồ uy tín tphcm bảo lãnh thanh toán là gì vib là ngân hàng gì app vay tien chuyển tiền liên ngân hàng tpbank chuyển khoản khác ngân hàng bao lâu thì nhận được
COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 2 Днес (189); 27/11 (195 ↑) ; 28/11 (198 ↑) ; 29/11 (204 ↑)

Откриват Коледен базар в центъра на Кърджали, поръчани са 15 къщички

Нов живот

Кърджали отново ще има Коледен базар. Той ще бъде разположен в центъра на града срещу общината. Такъв не е организиран повече от десетилетия, каза д-р инж. Хасан Азис.

Общината е поръчала и платила петнадесет дървени къщички. Приоритет да представят своята продукция ще имат местни производители и търговци. Предвидено е да има две скари, две къщички с вино и греяно вино, както и такива, които да предлагат коледни сувенири. В две от къщичките ще има производители на млечни продукти от района. Поканен е и производител на мед и пчелни продукти. Има също идея за национални коледни къщички – българска, руска, турска и гръцка. Ще бъдат отделени и две къщички за училища и дневни центрове за благотворителни цели.

Предвижда се Коледният базар да бъде открит на 5-6 декември и да продължи до 10 януари.

На снимката: Хасан Азис показва как ще изглеждат къщичките

1 отговор

  1. Анонимен каза:

    И една къщичка,където да си плащаме твоят „коледен подарък“ Кмете. /За данъците де,които трябва да внесем до Нова Година./ Белким се сетиш да почерпиш по едно вино!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!