COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 3 Днес (486); 29/01 (524 ↑) ; 30/01 (566 ↑) ; 31/01 (612 ↑)

Много положения, но без голове в дербито между Саяна (Хасково) и Левски (Крумовград)

Отборите на Саяна (Хасково) и Левски (Крумовград) не успяха да се победят в дербито в Трета лига – Югоизток. Двата тима завършиха наравно 0:0 в интересен мач с много положения, но без голове. Домакините бяха по-активният тим на терена и могат да съжаляват, че не се възползваха от своето превъзходство.

Мачът започна вихрено за гостите, които нацелиха гредата още в първата минута. Боримир Карамфилов намери топката много добре, а тя се отби в напречната греда. Червената лампичка светна веднага за тима за Саяна, който изнесе играта в предни позиции. В 12-ата минута Макенджиев трябваше да се намесва, а в 19-ата топката беше изчистена на голлинията, с което гостите от Крумовград се разминаха с това да изостават в резултата.

В 33-ата минута Тодор Малинов излезе добре напред и предотврати сериозна опасност. Стражът блокира удар на Ерай Карадайъ, който беше изведен зад гърба на защитата на хасковлии.

В 50-ата минута Макенджиев се отчете с много важно спасяване след удар на Колев към далечния ъгъл. Само секунди по-късно капитанът на гостите отново спаси вратата си след коварен удар в близост до дясната греда.

В 58-ата минута Милушев качи топката на главата на Марчев. Центрирането от корнер беше чудесно, но ударът на Марчев мина встрани от вратата. В 64-ата минута Саяна създаде поредното си голово положение, но и тук удар на Марчев с глава попадна в ръцете на Благой Макенджиев.

В 71-ата минута Милушев не затрудни стража на гостите с удар от далечна дистанция.

Снимки: ФК Крумовград/ Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.