COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 2 Днес (197); 18/01 (201 ↑) ; 19/01 (206 ↑) ; 20/01 (210 ↑)

Голямо задръстване всяка вечер по новия мост в Кърджали

Големи задръствания се образуват всяка вечер по новия мост от центъра към квартал „Възрожденци“ в Кърджали. Между 17 и 18 часа, когато хората се прибират от работа, началото на колоната от автомобили е на светофарите във „Възрожденци“ , а краят по средата на моста, понякога и на другия бряг на Арда. По новия мост минават коли и за „Веселчане“ и „Гледка“, за да избегнат задръстването на Кръговото на автогарата и по бул. „Беломорски“. Неотдавна на предизборна среща в Кърджали гражданин постави въпроса за изграждане на още един мост за „Възрожденци“ пред бъдещия премиер Кирил Петков, но това едва ли ще стане.

Снимка: Валери КОВАЧЕВ

3 Отговори

  1. Анонимен каза:

    Този мост над река Арда е открит през 1989 г. и не е нов. За тези 32 години демокрация можеше да бъдат построени не един, ами два. Само, че някои „умни“ политици които толкова години управляват гр.Кърджали, решиха че е по-важно да бъде построено така нареченото „Водно огледало“ и да застроят безумно цялата територия както на кв.“Възрожденци“ така и на кв.“Прилепци“. Града се задръсти с автомобили, които не само замърсяват въздуха в града, но няма вече и къде да паркират. Даже някои политици са поели инициатива да бъде построен и околовръстен път. Да ама не. Водачите на МПС да управляват автомобилите си по двата моста и да се радват поне, че ги има.

  2. Анонимен каза:

    До 11.45. Не обиждай „политика“който гордо се оглежда във водите на „Водното“,защото може да му дойде на акъла да обърне течението на Арда и да поиска ново увеличение на данъците!

  3. кмета каза:

    Синя зона, нормални автобуси и градски транспорт, а не всеки да се придвижва с кола за 2км път. Така е в нормалните градове, в Кърджали – не.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.