COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 3 Днес (288); 22/01 (298 ↑) ; 23/01 (318 ↑) ; 24/01 (338 ↑)

Иван Коконов: „Арда“ винаги има шансове да попадне сред първите шест в класирането (ВИДЕО)

Валери КОВАЧЕВ

Не само на този мач, усещането ми е, че нашият отбор  започна да играе много по-комбинативно, което е радващо. Мисля, че с всеки изминал мач показваме израстване в тази насока и то се вижда на терена, че има подобрение във владеенето на топката, което ние търсим. Да допуснахме грешки, от които загубихме, но това е футболът, трябва да се учим от тях, да не ги допускаме. Това каза  на пресконференция футболистът от „Арда“ Иван Коконов  във връзка със зададения му въпрос – какво е било усещането му на мача с „Лудогорец“ в Разград, който „Арда“ загуби.

На всеки мач излизаме като фаворити. Има грандове, които се водят за фаворити, но ние момчетата и треньорския щаб си говорим, че ние сме най-добри и излизаме за победа, независимо дали е „Царско село“ или някой друг отбор, заяви Иван Коконов във връзка с предстоящия мач на „Арда“ в понеделник срещу „Царско село“.

Още първата седмица усетихме какво иска от нас треньорът Славко Матич. Стараем се да го показваме на терена. Ние работим близо месец с него и неговият стил донякъде успяваме да покрием, уточнява футболистът.

По думите му „Арда“ винаги има шансове да попадне в първите шест. Точките не са в толкова голям диапазон. При една-две победи отборът веднага се изкачва нагоре. Доста отбори този сезон правят повече грешки и може би това наклонява везните към по-равностойно първенство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.