COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 2 Днес (197); 18/01 (201 ↑) ; 19/01 (206 ↑) ; 20/01 (210 ↑)

Треньорът на „Арда“ Славко Матич: Точките са много важни, надявам се да спечелим срещу „Царско село“ (ВИДЕО)

Валери КОВАЧЕВ

Очакванията ни за мача с „Царско село“  са като за всеки мач. Просто искаме да играем футбол. Време е да спечелим точки. Мисля, че срещу „Лудогорец“  изиграхме много добър мач. Доволен съм от момчетата. За всичко лошо аз съм виновен. Искам от тях да играят по този начин, само трябва да намалим грешките, каза днес на пресконференция треньорът на „Арда“ Славко Матич във връзка с предстоящия домакински  мач на „Арда“ в понеделник срещу „Царско село“ /София/.

Точките са много важни. Не е честно, раздавате се, играете добре, получавате гол и губите точки. Надявам се, че ще спечелим предстоящите ни мачовете срещу „Царско село“ и „Локомотив“ /София/, заяви той.

Спас Делев е добре. Надявам се, че ще се възстанови и Зехиров. Котев няма да е в групата до края на полусезона. Мисля, че Юруков също ще бъде готов, уточни Славко Матич във връзка с контузиите в отбора.

Настроението след загубата в Разград от „Лудогорец“ е нормално. Веднага можем да се вдигнем. Просто загубихме от шампиона. Те не са очаквали, че ние да сме горе и да владеем топка и да вкараме гол първи в първата минута.

Няма опасност след тежката загуба в Разград момчетата да рухнат психически.  Всичко върви нагоре, момчетата са в добро състояние. Трябва да имат самочувствие, най-добрият мач, който изиграха беше срещу „Лудогорец“, твърди Славко Матич.

1 Отговор

  1. Истината каза:

    Няма красива загуба-1-4.Оттова ли си доволен???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.