COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 3 Днес (267); 21/01 (272 ↑) ; 22/01 (287 ↑) ; 23/01 (304 ↑)

Футболистите на „Левски“ – Крумовград тренират в родопското градче, в отбора са вече и двамата бразилци

  • От контузии се възстановяват Цветан Радев и капитанът Краси Илиев
  • Подготовката ще продължи в турския курорт Анталия

Валентина ИВАНОВА

Зимната подготовка на футболен клуб „Левски“ – Крумовград тече на стадиона в родопското градче, въпреки тежките метеорологични условия. В заниманията се включиха и новите седем попълнения. В отбора са вече двама бразилци, Стефчо Христов – централен нападател, един албанец с български паспорт – също нападател, Калоян Стефанов – нападател, Теодор Андреев – полузащитник и Атанас Ташолов –централен защитник.

Пред нас вече не стои проблемът да намерим 11 човека, за да завършим първенството. Сега трябва да видим кой ще играе, кой ще остане в групата. Разбира се, по-добре е да сме изправени пред такъв проблем – да имаме по-голям избор на играчи, заяви за „Нов живот“ треньорът Стефан Генов.

При последната селекция Левски се раздели с четирима футболисти: Ерай Карадайъ, Валентин Смилов, Георги Йотовски и Генадий Желев.

От контузии се възстановяват Цветан Радев и капитанът Краси Илиев. Те тренират на облекчен режим. Цветан ще се включи активно следващата седмица, а Краси ще продължи в по-лек ритъм, тъй като е нужно повече време след сериозната операция.

Подготовката на отбора ще продължи в турския курорт Анталия. На 22 януари с чартърен полет от Пловдив крумовградските „лъвове“ ще отлетят на юг. Там те ще изиграят четири контролни мача. На 4 февруари футболистите ще се приберат, за да продължат тренировки на собствен терен. В зависимост от времето, треньорът Стефан Генов планира един приятелски двубой преди началото на първенството, който вероятно ще се проведе на 12 февруари.

На 19 февруари „Левски“ ще посрещне „Родопа“ – Смолян в 18-тия кръг на първенството в Югоизточна Трета лига.

Припомняме, че тимът от Крумовград, воден от опитния специалист Стефан Генов, завърши първия дял на шампионата начело във временното класиране.

Въпреки че отборът все още се изгражда, той само за няколко месеца се нареди сред най-добрите в Югоизтока., което му дава шансове да претендира за влизане във Втора лига.

 

1 Отговор

  1. Истината каза:

    Само Крумовград. Имат 5 център. нападатели. Искам Крумовград да влезе в б група и догодина в ефбет лига Заедно с „АРДА“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.