Предстои инфарктна седмица пред волейболистите на АРДА

Божидара АНГЕЛОВА

С четири категорични победи завърши участието на прекадетките на ВК АРДА в турнир Странджа, който се проведе в събота и неделя (2 и 3 април) в сливенската зала „Асеновец“. Момичетата,  водени от треньора Иван Бекриев, надиграха отборите на ВК СЛИВЕН, СЛИВЕН ВОЛЕЙ и СРЕДЕЦ. Битката бе за местата от 11-о до 14-о в ученическото първенство. Възпитаничките на кърджалийския волейболен клуб се представиха най-добре и се наредиха на 11 място в класирането.

Днес (4 април), пак в Сливен, започва важният турнир за прекадети. Кърджалийските юноши младша възраст са водени от треньора Елин Карабашев и от президента на клуба Милко Багдасаров. Очакваме нашите момчета да се представят достойно. Първият мач е срещу отбора на Сливен и ще се играе от 13.30 ч. Всички мачове ще се предават наживо на страницата на Muisin Gabacli във Фейсбук.

Веднага след този турнир, в сряда и четвъртък (6 и 7 април), кадетите, водени от Павел Митев ще се борят за място в зоните, за влизане на финалите на републиканското първенство.

В следващите 4 дни за спортистите на ВК АРДА предстоят изключително важни мачове за класиране на финалите и представянето им ще определи следващия етап на участието им във финалите на първенството. Да им пожелаем успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *