„Кирково 15” спечели волейболен турнир за момичета в зона „Странджа”

Валери НЕДЯЛКОВ

Отборът на „Кирково 15”  спечели безапелационно вътрешен турнир по волейбол за момичета до 13 години в зона „Странджа”, който проведе в събота и неделя в Кирково. Възпитаничките на треньора Динко Николов наиграха категорично, без да загубят нито гейм,   „Деа спорт” /Бургас/, „Яворов”Чирпан и „Хеброс” /Харманли/.

На второ място се класира „Хеброс”, на трето – „Деа спорт” и на четвърто „Яворов”.

„Кирково 15” и „Хеброс” се класираха за финалната шестица в зона „Странджа”. Домакин на турнира ще бъде Кирково на 21 и 22 май. Кирково е едно от предпочитаните места от всички отбори в зона „Странджа”, заради спокойствието и условията, които предлагат домакините – хотелите са нови, с басейни, в някои има сауни и джакузи.  На 6, 7 и 8 май всички места в хотелите са били  заети с гости от цялата страна. Част от тях са пристигнали тук  заради Празника на златоградското чевереме.

Отборите, които се наредят на първо и второ място във финалния турнир в Кирково заминават на финалите на републиканското първенство.

В момента нашият отбор е в добра форма и се надявам да бъде един от двата, които ще се класират за финалите, каза Динко Николов. Миналата година момичета от Кирково бяха републикански вицешампиони.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *