Невероятен спектакъл сътвориха танцьори от ОДК по случай 10 години школа за модерни и спортни танци

Невероятен спектакъл сътвориха талантливите танцьори от ОДК по случай 10 години от създаването на Школата за модерни и спортни танци с ръководител Нина Тодорова!

Преди 10 години с 30 ентусиазирани момичета и момчета, госпожа Тодорова, поставя основите на днешната танцовата школа. През годините стотици момичета и десетки момчета се научават да обичат и разбират танцовото изкуство, придобиват усет за движение, ритъм, танцови умения и творческо отношение към създаване на образ в танца. Школата става популярна в целия град. Тя е атрактивна, интересна и с богат репертоар. Участва във всички тържества и празници не само в ОДК, но и в общоградските събития. Ежегодно има десетки участия. Участва в конкурси и печели награди на общински и национални конкурси в Кърджали, Казанлък, Хасково и София.

На юбилейния концерт в залата на ОДК на 30 май, момичетата и момчетата демонстрираха своя талант, грация и любов към танцовото изкуство с изпълнения в стиловете модерни танци, латино, хип хоп, степ, джаз, спортен рок, стандартни танци и класически балет. Публиката беше запленена от магията на танца и въодушевено аплодира прекрасните танцьори.

Всичко това бе постигнато благодарение на труда, постоянството и любовта към танца от страна на децата и огромния труд и висок професионализъм от страна на г-жа Нина Тодорова.

Общински детски комплекс желае творческо дълголетие и още много успехи на Школата за модерни и спортни танци и нейния ръководител г-жа Тодорова!

Честит юбилей!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *