Зрелостниците от СУ „Васил Левски“ в Ардино получиха своите дипломи

Гюнер ШЮКРИ

На вълнуваща тържествена церемония, с любимите учители, родители и гости, абитуриентите от Випуск 2022 на СУ „Васил Левски” в Ардино получиха своите дипломи. Гост на събитието, което се проведе в двора на училището, беше Бахар Реджебов, началник отдел „Образование, спорт и култура“ към община Ардино.

Церемонията започна със слово на директора на училището Аника Петрова. В последния им запомнящ се ден в училище тя пожела „На добър час и попътен вятър“ на поредния 67-ми Випуск на Средно училище „Васил Левски“. „Вие направихте първата крачка, сега ви остава да извървите дългия път… Нека високият професионализъм и почтено поведение красят вашата бъдеща работа. Във всичко добро, с което се захванете можете да разчитате на нашата подкрепа. Ние живеем във вашето време и ви стискаме палци!“, заяви в своето слово Аника Петрова. След това последва връчването на дипломи, като за отличниците имаше и грамоти, медали и плакети.

„Дерзайте, бъдете смели и вярвайте в мечтите си“, пожела Бахар Реджебов на зрелостниците. След това той прочете поздравителен адрес от името на кмета на община Ардино инж. Изет Шабан и председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям до зрелостниците от Випуск 2022. „Вие завършвате един етап от живота си и тръгвате по пътя на своето професионално развитие. Знанията, уменията и опитът, придобити от Вас в училище, ще бъдат Ваши добри спътници в живота занапред. Бъдете любознателни и трудолюбиви, не спирайте нито за миг да се усъвършенствате, защото само така ще се развивате в правилната посока“, се казва в поздравителния адрес.

От името на зрелостниците Елица Карамитева и Бекир Велиев отправиха специални благодарности към директора на училището и преподавателите им за търпението, загрижеността, обичта и знанията, получени през годините в училището.

Развълнувани и разплакани учители поздравиха своите възпитаници и им пожелаха „На добър час”, а те от своя страна се заклеха да помнят този ден и им благодариха  за вниманието и отношението и си пожелаха не сбогом, а довиждане.

Музика, подаръци, емоционални възгласи и цветя обагриха празника в двора на СУ „Васил Левски ”в Ардино.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *