COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 1 Днес (15); 27/11 (15 =) ; 28/11 (16 =) ; 29/11 (16 ↑)

Инж. Кяшиф: Убеден съм, че трудолюбивите родопчани от Неделино ще се реализират успешно в нашата компания Кметът Боян Кехайов и екипът му разгледаха производствената база в Джебел

Нов живот

Ръководството на машиностроителната фирма „Kяшиф“ /KYASHIF/ посрещна кмета на Неделино Боян Кехайов и колегите му от общинската администрация, предложи им едночасова разходка из производствената база в Джебел, проведе непринудена среща на работен обяд.

Собственикът и управител на фирмата инж. Кяшиф Кяшиф и Боян Кехайов се договориха за официално сътрудничеството, чрез което предприятието в най-скоро време ще има възможност да посрещне нови работници от община Неделино. Предприятието се ангажира с подсигуряване на транспорт, както и с всички социални придобивки, ползвани и от останалия състав на компанията.

Компания „Кяшиф“ се разраства с бързи темпове, изискващи допълнителна работна ръка.

Дни преди срещата инж. Кяшиф се срещна в Неделино с десетки трудолюбиви и целеустремени хора, които биха реализирали успешно своите амбиции в модерна и перспективна фирма като „Кяшиф“. Домакинът вярва, че тези земни и добри хора от Родопите са готови да приемат предизвикателството да станат част от водещата машиностроителна компания.

2 Отговори

  1. Кърджалийка каза:

    БРАВО!

  2. Станка Радева каза:

    Фирма ,,Кяшиф ЕООД ,, гр. Джебел е пример за предприемчивост и грижа за хората. Благодарности и за фондацията им ,,Хюсние Кяшиф,,, която подпомага талантливи деца и изявени ученици в община Кърджали. ПОЗДРАВЛЕНИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!