Бременната Сузанита заплаши Орхан Мурад

Сузанита продължава с провокациите в социалните мрежи. След като тези дни тя изненадващо изтри снимките с бащата на първото си дете, вчера заплаши и собствения си татко, пише Hotnews.bg.

Дъщерята на Орхан Мурад твърди, че скоро ще съобщи шокиращи подробности за певеца, който според нея всички съжаляват. Тя успокои почитателите си, че с бебето, което очаква, всичко е наред, като показа бременния си корем на стори в Инстаграм. Така и обаче не внесе яснота защо е изтрила снимките със спортиста Марк, за който твърдеше, че е мъжът на живота ѝ.

От вчера Сузанита е много активна в социалните мрежи, като качва нови снимки и не спира да говори с почитателите си, но без да дава съществени подробности за поредния обрат в живота. Защо е ядосана на Мурад остава загадка, макар че още след като певецът се ожени, стана ясно, че тя му е сърдита. Дали Сузанита не привлича просто вниманието към себе си ще разберем съвсем скоро.

Напомняме, че едва 19-годишната бивша певица, сама съобщи, че чака момче. Тя показа видео с бащата на първото си дете, в което двамата пукат сини балони и радостно обявяват, че чакат наследник. Защо Марк вече не е чяст от нейния живот остава загадка, както и какво ще причини Сузанита на собствения си баща.

Източник: Факти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *