Реджеб Шакиров е новият председател на младежите на ДПС в Ардино

Гюнер ШЮКРИ

26-годишният юрист Реджеб Шакиров бе избран за временно изпълняващ длъжността председател на Общинския съвет на Младежко ДПС – Ардино. Той получи подкрепата на всички присъстващи членове на проведеното редовно заседание на организацията. „Искам да Ви благодаря за гласуваното доверие. За мен е чест, същевременно осъзнавам и голямата отговорност да бъда начело на младежката структура на ДПС в Ардино. Ще дам всичко от себе си!“, заяви Реджеб Шакиров след избирането му на поста. Той е роден на 26 април 1996 г. в Ардино. Завършил е Софийския университет „Кл.Охридски“ със специалност „Право“.

На събитието, което се проведе в заседателната зала на общината, присъстваха кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, временно изпълняващия длъжността председател на Областния съвет на Младежко ДПС-Кърджали Ерсин Юмер и зам.-председателят на Общинската организация на ДПС и председател на Общинския съвет в Ардино Сезгин Байрам.

Решението се налага поради факта, че председателят на Младежката структура на ДПС в Ардино Нилгюн Исмаил е зам. председател на Младежко ДПС. Тя пожела успех и късмет на новоизбрания временен председател Реджеб Шакиров. Да бъде винаги себе си, да бъде готов за бъдещи предизвикателства, да работи за по-доброто бъдеще на младежката организация на ДПС в Ардино.

Нилгюн Исмаил изрази искрените си благодарности към Общинския съвет на ДПС-Ардино за това, че винаги младежката структура е била подкрепяна във всяка една инициатива. Благодари и на кмета на общината инж. Изет Шабан за това, че дава възможност на все повече млади хора да намерят своята реализация в общинската администрация. Благодари също и на цялата младежка организация на ДПС-Ардино за всеотдайната им съвместна работа.

В своето приветствие към младите хора кметът на община Ардино инж. Изет Шабан изтъкна, че ДПС е най-подготвената партия у нас. „ДПС може да управлява, да изведе страната от тежките кризи, в които се намираме, и да достигнем до средния стандарт на живот в Европа. Най-много разчитаме на Вас младите хора. Имате огромно поле пред Вас. Развивайте се! Усъвършенствайте се, за да станете по-добри и по-подготвени. Бъдете последователни. Не се отказвайте от мечтите си. Бъдете иноватори, смели в постъпките си, решителни“, заяви инж. Изет Шабан. Той поздрави Реджеб Шакиров по повод избирането му за временен председател на Общинската организация на ДПС в Ардино.

Временно изпълняващия длъжността председател на Областния съвет на Младежко ДПС-Кърджали Ерсин Юмер също поздрави Реджеб Шакиров за избирането му за временен председател на Общинската организация на ДПС в Ардино. „Заедно ще работим за каузата на ДПС. Преминаваме през трудни времена и повече от всякога нашата страна и нашите общини имат нужда от опитните, знаещи и можещи кадри на ДПС. Нашата организация трябва да се подмладява. Искаме да имаме повече младежи, които са под 29, под 24 години. Трябва да работим заедно, да намерим добрите и работещи младежи, бъдещи лидери. Това трябва да бъде нашата цел отсека нататък“, изтъкна Ерсин Юмер.

Зам.-председателят на Общинската организация на ДПС и председател на Общинския съвет в Ардино Сезгин Байрам поздрави младежката организация на ДПС-Ардино в лицето на председателя й председател Нилгюн Исмаил за това, че винаги са били активни по време на избори и всякакви партийни мероприятия. „Продължавайте все така. Бъдете смели, откровени, всеотдайни и развивайте Движението за права и свободи“, заяви Сезгин Байрям. Той поздрави и кмета на община Ардино инж. Изет Шабан за това, че изпълнява обещанията си дадени в началото на мандата му, а именно да направи всичко възможно, за да останат младите хора тук в родния си край. „От началото на мандата си досега кметът на общината инж. Изет Шабан е назначил десетки млади хора на работа в общинската администрация“, уточни Байрям.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *