COVID-19 прогноза за Кърджали на 100 хил  Ниво 1 Днес (23); 02/10 (16 ↓) ; 03/10 (13 ↓) ; 04/10 (8 ↓)

Ден на здравословното хранене се проведе в Клуба на пенсионера в Ардино

Гюнер ШЮКРИ

Представители на фирма „Мастер шеф хоум“ от Велико Търново направиха демонстративно готвене по иновативен и здравословен начин

на територията на Община Ардино. Шеф готвачки приготвиха ястия от пилешко месо пред членовете на Клуба на Пенсионера в град Ардино.

Хората от златната възраст се запознаха с принципите на здравословното хранене. В края на кулинарното събитие всички присъстващи дегустираха приготвените ястия. Изводът от здравословния ден бе: „Здравословната храна е вкусна храна и всеки човек има право на достъп до добра храна“.

От свое име и от името на членовете, председателят на Пенсионерския клуб в Ардино Гюнер Мюмюн, изказва сърдечната си благодарности към фирмата за инициативата. Той дари на представителите на фирмата пластика на Дяволския мост и подаръци, осигурени от Община Ардино.

През седмицата представителите на „Мастер шеф хоум“ от Велико Търново проведоха демонстративно готвене и пред жителите на населените места Боровица, Млечино, Чубрика, Брезен, Голобрад. Те споделиха, че са останали изключително впечатлени от гостоприемството на ардинчани. „Хората в Родопите са много сърдечни. Навсякъде бяхме посрещнати топло и радушно“, заяви Пенка Иванова, представител на фирмата.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.