Футболните надежди на Кърджали гостуват в Чорлу

Нов живот

Наборите 2012 и 2013 на ФК „Арда 1924“ се прибират днес от визитата си в Чорлу с много приятни изживявания и позитивни емоции. Малките кърджалийци изиграха общо шест приятелски срещи в Турция срещу свои връстници от различни спортни училища.

Нашите момчета създадоха нови приятелства с деца, родени 2012/2013/2014г., от клубовете „Чорлу Фенер“, „Чорлуспор“ и „Алтъноран“.

Малчуганите от България и Турция си реализираха общо около четиридесет гола, които хвърлиха в екстаз развълнуваните им родители. Освен емоциите, подарени от децата, родителите имаха възможност да се насладят и на посещения на различни търговски центрове.

За децата на ФК „Арда 1924“ бе организирано и посещение на „Парка на приказките“ в Чорлу, където могат да бъдат видени голяма част от любимите анимационни герои на различни поколения деца, герои от приказки и др.

Ръководството на ФК „Арда 1924“ благодари на своят побратимен клуб „Чорлу Беледийе ФК“ и кмета на община Чорлу Ахмет Саръкурт за поканата, топлото посрещане и невероятното отношение за пореден път.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *